2015. május 3., vasárnap

Hamis Facebook profilok - Pál Dénes üzent a rajongóknak

Pál Dénes hivatalos oldal bejegyzés

A Facebookon fellelhető oldalak közül egyetlen olyan oldal van, amelyet valóban én kezelek, a Pál Dénes (hivatalos rajongói oldala)!

A nevemmel több oldalt is üzemeltetnek, amikhez semmi közöm!

Semmi problémám azokkal az oldalakkal, ahol feltüntetik, hogy nem én rakom ki a posztokat és egyfajta rajongói oldalként működnek.
Azonban vannak olyan felhasználók is akik kifejezetten a nevemben nyilatkoznak, hirdetnek, fogadnak el felkéréseket, kommunikálnak, privát üzeneteket váltva az emberekkel.

(Múltkor egy dedikálás alkalmával jött oda hozzám egy lány és kérdéseket tett fel nekem, egy korábbi facebookos levélváltásunkra hivatkozva. Nem értettem miről van szó, mire kiderült, hogy egy magát Pál Dénesnek kiadó személlyel beszélt, aki nevemben látta el tanácsokkal.)

Felhívnám a figyelmet, hogy üzenetváltásra a Privát Facebook oldalamon NINCS LEHETŐSÉG!
Csakis a rajongoilevelekpaldenes@gmail.com avagy a paldenes@paldenes.hu címen lehetséges.

Aki más adataival visszaél, jogsértést követ el!

Kérek mindenkit, hogy a fent leírtaknak megfelelően legyen körültekintő, és ha áloldalt fedez fel, kérem, jelentse a Facebooknak! A hamis profilok gazdáit pedig megkérem, szüntessék meg oldalukat.

Köszönöm!

http://www.origo.hu/teve/20150421-sok-magyar-hiressegnek-van-alprofilja-a-kozossegi-oldalakon.html


Milliókat is fizethet egy hamis Facebook-profil miatt
www.origo.hu
Noha a közösségi oldalak szabályzata tiltja a hamis profilok létrehozását, egyre többen regisztrálnak kedvenc színészük, műsorvezetőjük vagy énekesük nevében, majd képeiket ellopva szabadon posztolgatnak, átverve ezzel a rajongókat. A szaporodó visszaélések a magyar hírességeket is egyre inkább boss…